ENERGOTECH S.A. este o societate comerciala, infiintata in anul 2002, cu capital privat, care si-a construit un nume de prestigiu in domeniul energetic. Oferta noastra vine in intâmpinarea investitorilor/contractorilor generali/furnizorilor de echipamente care doresc sa optimizeze/reduca cheltuielile in toate fazele derularii proiectelor/contractelor. Domeniul de competenta si activitate este cel al liniilor electrice, statiilor electrice de transformare, producatorilor de energie, sistemelor de electroalimentare, al circuitelor secundare, al echipamentelor si/sau al sistemelor de control - protectie, de monitorizare, de masurare s.a.m.d. de la 6 kV la 400 kV.

Modalitatea de abordare este graduala, intr-o ordine stabilita de comun acord cu clientul, cu luarea in considerare a oportunitatilor, a cerintelor, a altor factori de influenta.

Pentru atingerea scopului propus, alaturam pregatirii profesionale a personalului nostru angajat, dezvoltarea unor relatii comerciale, stabile si pe termen lung cu parteneri de prestigiu din domeniu.