KONCAR

KONCAR

Reprezinta core business-ul din Group KONCAR - Electrical Industries Inc, avand o prezenta notabila in industria energetica de mai bine de 50 de ani, astfel construindu-si o traditie in prodcerea de comutatoare de inalta tensiune.

http://www.koncar.com

GENERAL ELECTRIC

GENERAL ELECTRIC

General Electric este o infrastructura globala. De la becurile electrice de zi cu zi pâna la tehnologii cu celule de combustibil nepoluante, sau motoare cu reactie mai eficiente, General Electric a modelat continuu lumea noastra, cu inovatii revolutionare, de peste 130 de ani.

http://www.ge.com

SIEMENS

SIEMENS

Siemens Industry ajuta clientii din sectorul industrial, sectoarele de infrastructura si constructii prin furnizarea de sisteme electrice complete, inginerie si solutii de automatizare. Prin ingineria inovatoarea a grupului, care isi are originile de peste 150 de ani, Siemens livreaza echipamente si presteaza servicii pentru companiile mari din intreaga lume.

http://www.sea.siemens.com

ABB

ABB

Grupul ABB este prezent pe piata româneasca prin cele doua companii ASEA si BROWN BOVERI de peste 80 ani iar din anul 1992 printr-o organizatie locala. ABB reprezinta astazi o forta pe piata româneasca de echipamente energetice si de automatizari.

http://www.abb.com.ro

Hitachi

Hitachi

Hitachi este o companie din Japonia cu sediul la Tokyo, ce este listata pe Tokyo Stock Exchange. Compania este una dintre cele mai mari din industria IT și are, de asemenea, divizii de servicii financiare, logistica și utilitați, numarul consolidat de angajați depașind 384.000.

http://www.hitachi.com/

Schneider Electric

Schneider Electric

Schneider Electric este o companie din Franța, care este unul dintre principalii furnizori de echipamente și soluții energetice la nivel global. Specializata in managementul energiei, cu operațiuni in peste 100 de țari, compania are 110.000 de angajați la nivel global.

https://www.se.com/ro/ro/

ALSTOM

ALSTOM

Alstom este un grup industrial francez care activeaza in domeniul producției și transportului energiei electrice și in infrastructura feroviara. In anul fiscal 2015/2016, grupul a raportat vânzari in valoare de 6,9 miliarde de euro și venituri din operațiuni cu o valoare de 1,424 milioane de euro.

http://www.alstom.com

AREVA

AREVA

Peste tot in lume, Areva aprovizionarea clientilor sai cu solutii pentru generarea de energie carbon-free, de transport de energie electrica si de distributie. Având cunostinte si expertiza in aceste domenii, grupul AREVA joca un rol important in domeniul energiei electrice.

http://www.areva.com/

HAPAM

HAPAM

Compania este situata in centrul Olandei, la 40 KM est de la Amsterdam. Ca un producator independent de inalta tensiune si de legare la pamânt Switch-uri pentru substatii de interior sau exterior, Hapam a furnizat mai mult de 100.000 Dezconectori in peste 80 de tari din intreaga lume.

http://www.hapam.nl

CTR

CTR

CTR Manufacturing Industries Ltd., inființata in 1964, sunt lideri de piața in producția și comercializarea de produse de inginerie și electronice, cu facilitați de producție la Pune, Aurangabad și Nasik in India, Marketing și After Sales Office la nivel național și asociații la nivel mondial.

http://www.ctr.in/

Thorburn Flex

Thorburn Flex

Thorburn Flex este un lider dovedit in domeniul proiectarii, dezvoltarii, fabricarii și furnizarii de sisteme de conducte flexibile, de conducte flexibile, de conducte și de sisteme de conectare. Lucrând in cadrul unei strategii de prezența globala in aplicații de nișa gasite in industria de producere a energiei electrice, petrochimiei și prelucrarii metalelor, Thorburn Flex este structurata astfel incât sa raspunda in mod constant și sa depașeasca așteptarile clienților in materie de calitate, valoare și servicii.

http://www.thorburnflex.com/

COLENCO

COLENCO

Este o echipa de ingineri si specialisti care poseda un vast portofoliu de servicii de consultanta in domeniul tehnologiilor energetice si de mediu. Acest portofoliu acopera toate aspectele legate de hidrotermice, energie nucleara si regenerabila, de transport, de distributie, dar si fata de protectia mediului, apelor si a apelor subterane

http://www.colenco.ch

HYUNDAI

HYUNDAI

Hyundai Heavy Industries a fost mult timp implicata in proiectare, inginerie si productie de echipamente electrice, cum ar fi prefabricate, transformatoare, disjunctoare, instrumente si sisteme de control, electronica de putere, motoare si generatoare pentru mai mult de doua decenii, in colaborare cu parteneri de renume mondial din industrie.

http://www.hyundai-elec.com

SEA MARCONI

SEA MARCONI

SEA Marconi este un lider international in servicii, tehnologii si produse de protectie a flotelor de echipamente electrice si transformatoare de izolare cu lichide, aplicând cele mai bune tehnici disponibile - MTD / BAT pentru diagnosticare, decontaminare, dehalogenare si detoxificare, in conformitate cu directivele, legislatia, standardele si specificatiile cele mai avansate.

http://www.seamarconi.com

NOJA POWER

NOJA POWER

NOJA Power dezvolta, produce și furnizeaza reanclansatoare de joasa și medie tensiune fiind specializata in intreruptoare automate de reanclanșare pentru utilitați industriale, de infrastructura și de distribuție a energiei electrice.

http://www.nojapower.com.au

QUALITROL

QUALITROL

Qualitrol este o companie monitorizare a condițiilor activelor cu sediul in Fairport. Qualitrol produce echipamente de monitorizare de descarcari parțiale, echipamentele de protecție a activelor, transport și distribuție a energiei electrice.

http://www.qualitrolcorp.com

Global Insulator Group

Global Insulator Group

Grupul Global Insulator (GIG) este o companie industriala internaționala care investește in producție și dezvoltare in domeniul sticlei, compozitelor, porțelanelor și armaturilor. Intreprinderile de baza - Yuhnouralsky Insulators and Fittings Plant AO (YSC), YuAIZ AO (Rusia), Lviv Insulator Company LLC (Ucraina), Uzina de Izolatoare și Fitinguri Kazahstan (Kazakhstan) și producția moderna de izolatoare compozite GIG Polymer (Estonia).

http://www.gig-group.com

INAEL

INAEL

INAEL ELECTRICAL SYSTEMS S.A. din Spania si prin sucursala sa din Brazilia, INAEL POWER BRASIL furnizeaza echipamente de protectie electrica de inalta calitate, facandu-si un renume mondial in materie de echipamente de protectie si control.

http://www.inael.com

TRENCH

TRENCH

De peste patruzeci si cinci ani Trench proiecteaza si fabria produse care sunt critice pentru transportul si distributia de energie electrica. Printre produsele de baza ale companiei Trench regasim reactoare de aer, transformatoare, dispozitive de protectie, relee de comunicare, echipamente de protectie si de control.

http://www.trenchgroup.com

PASSAVANT ROEDIGER

PASSAVANT ROEDIGER

Passavant-Roediger GmbH produce utilaje pentru prelucrarea cauciucului moale, mase plastice sau fabricarea produselor din aceste materiale (extrudare, turnare, anvelope si multe alte produse din materiale plastice).

http://www.passavant-roediger.de

PRAMAC

PRAMAC

Grupul PRAMAC a fost creat prin fuziunea unui grup de societati comerciale, lidere in domeniul manipularii marfii si energiei: Lifter, GMI; Laser si Brookthompson. Pramac este o societate tânara si dinamica, suficient de flexibila pentru a se adapta cerintelor pietei pe parcursul dezvoltarii tuturor proceselor, de la planificare pâna la productie, de la vânzari pâna la achizitii, pentru a satisface pe deplin nevoile clientilor. PRAMAC Group dezvolta si produce o gama larga de echipamente de generare a energiei electrice, materiale de manipulare echipamente si componente fotovoltaice.

http://www.pramac.com

LOVATO

LOVATO

Protectiile pentru motoare, contactoare, butoane, comutatoare de limita, soft-startere, relee, multimetre digitale si reglementare de putere sunt doar câteva dintre produsele complet proiectate si produse de LOVATO Electric.

http://www.lovatoelectric.com

KOHLER

KOHLER

De la inceputul anilor 1920, Kohler a stabilit o reputatie pentru furnizarea de echipamente de incredere in conditii adverse in diverse ramuri ale industriei la nivel global. Astazi, Kohler Global Power Group este renumit pentru generatoarele si motoarele fiabile.

http://www.kohler.com

OMICRON

OMICRON

OMICRON Electronics este o companie internationala care ofera solutii inovative pentru testarea primara si secundara. Combinând invoatia, tehnologiile de vârf, precum si solutiile software creative, fac din OMICRON un lider mondial pentru aceasta nisa de piata.

http://www.omicron.at

HAGER

HAGER

Hager este un producator de renume mondial, recunoscut pentru spiritul inovativ si calitatea produselor sale: tablouri, aparataj si componente pentru distributia energiei electrice, sisteme de date, aparataj modular de protectie, comanda si control.

http://www.hagergroup.net

SCANPUMP

SCANPUMP

Scanpump este un specialist global de pompe, agitatoare, echipamente pentru tratarea apelor reziduale, precum si produse si servicii after-market. Scanpump ofera solutii fiabile si rentabile pentru industria celulozei si hârtiei si industrie in general.

http://www.scanpump.com

ELECTROPUTERE

ELECTROPUTERE

Electroputere a fost fondata in anul 1949 si destinata fabricatiei de echipamente electrotehnice de curenti tari pentru energetica si transport feroviar, fiind structurata initial in patru sectoare principale de productie: masini electrice rotative, transformatoare de putere, aparataj electric si locomotive.

http://www.electroputere.ro

LAPP

LAPP

Este unul dintre producatorii mondiali de izolatori de inalta calitate. Produsele de Izolatoare LAPP sunt definite atat de inalta calitate cat si de tehnologia de varf utilizata. Unul din brandurile LAPP cunoscute in intreaga lume sunt izolatorii RODURFLEX.

http://www.lappinsulators.ro

ELEROM SA ROMAN

ELEROM SA ROMAN

Elerom S.A. Roman este o societate comerciala cu capital social integral privat, infiintata in anul 1960, ce acopera urmatoarele domenii de activitate: reparatii si modernizari transformatoare cu puterea de maxim 400 MVA si 220 kV, executia de transformatoare de distributie (cu puterea de pâna la 1600 kVA), de transformatoare speciale, lucrari de revitalizare a izolatiei transformatoarelor de putere si masura, asistenta tehnica si consultanta in domeniul transformatoarelor electrice, executia de cleme, armaturi, etc.

RETRASIB

RETRASIB

S.C.RERETRASIBTRASIB S.A. SIBIU este o societate specializata in confectii de echipamente specifice activitatii de transport si distributie a energiei electrice.

http://www.retrasib.ro

ELECTROTEL

ELECTROTEL

ELECTROTEL produce o serie de tablouri certificate pentru incercari de tip - TTA, Sisteme Modulare de Distributie si MCC in executie fixa, plug-in sau debrosabila, Sisteme Modulare de Distributie, special pentru constructii, etc. Echipamenele fabricate in ELECTROTEL sunt utilizate in aplicatii speciale precum: industria ptroliera si petrochimica, platforme petroliere, statii mobile de distributie si control pentru platforme maritime, fabrici de ciment, sectorul militar, domeniul cailor ferate si navale, domeniul nuclear.

http://www.electrotel.ro

IPROEB SA Bistrita

IPROEB SA Bistrita

IPROEB SA Bistrita, societate comerciala cu o mare experienta in domeniul electrotehnic, produce o gama larga de produse electrotehnice, o mare varietate de cabluri si conductoare izolate, cabluri neizolate pentru LEA, cabluri din otel pentru tractiune, cabluri de legaturi, izolatoare compozite si lanturi de izolatoare, materiale electroizolante, echipamente electrice de JT si MT confectii metalice s.a., in conformitate cu standardele românesti si straine, produse destinate pietei interne si externe.

http://www.iproeb.ro

SC ELECTROPLAST SA

SC ELECTROPLAST SA

SC ELECTROPLAST SA este o societate pe actiuni cu capital privat, infiintata in anul 1993. Din anul 2001 societatea a devenit o societate mixta romano-italiana, prin asocierea cu firma ITALIAN CABLE COMPANY S.p.A. SC ELECTROPLAST SA este unul dintre principalii producatori de cabluri si conductori electrici din Romania.

http://www.electroplast.ro

ICPE ACTEL S.A.

ICPE ACTEL S.A.

ICPE ACTEL S.A. este o prezenta dinamica in domeniul actionarilor electrice industriale de mare putere, in România, cât si in cadru international. Plecând de la o baza de cunoastere acumulata de pionierii de ieri ai Laboratorului de Actionari Electrice din Institutul de Cercetãri si Proiectãri din Bucuresti, infiintat in 1950, astazi ICPE ACTEL S.A. este o societate puternica, cu capital integral privat.

http://www.icpe-actel.ro

ICMET Craiova

ICMET Craiova

Institut National de Cercetare - Dezvoltare si Incercari pentru Electrotehnica ICMET Craiova are in prezent aproape 300 de angajati. Activitatea sa a demarat inca din 1974 in calitate de Departament Central de Cercetare Dezvoltare al Companiei Electroputere Craiova, cel mai important producator in domeniu.

http://www.icmet.ro

Securiton

SECURITON

Obiectul activitate al SECURITON este proiectarea, instalarea și intreținerea de sisteme de detecție și avertizare la incendiu, a sistemelor de alarmare la efracție, acces control și televiziune cu circuit inchis. Compania este reprezentant exclusiv in Romania al firmei Securiton AG, din Elvetia, una dintre cele mai renumite firme producatoare de sisteme de detecție și avertizare la incendiu.

http://www.securiton.ro/In prezent, compania noastra detine exclusivitate pe piata romaneasca pentru distributia produselor si/sau serviciilor urmatoarelor companii:


  • KONCAR - producator de intreruptoare si transformatoare de putere si de masura (medie si inalta tensiune);

  • GE M&D - sisteme complete de monitorizare si diagnoza echipamente in statii de pana la 400kV https://www.gegridsolutions.com/MD.htm ;

  • HAPAM - lider mondial in productia de separatori de inalta tensiune;

  • SEA MARCONI - cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul monitorizarii, diagnosticarii, expertizarii si tratarii izolatiei transformatoarelor, este capabila de o neutralizare totala a compusilor chimici daunatori, cum ar fi PCB, PCT, PCBT, DBDS etc., inclusiv prin tratarea sub sarcina a echipamentelor;

  • NOJA POWER - producator de echipamente inteligente de comutatie de joasa si medie tensiune, reclosere;

  • LVIV INSULATOR COMPANY - producator de izolatori medie si inalta tensiune;

  • THORBURN FLEX - producator de conducte, tuburi profilate, conectori, compensatoare de dilatare de inalta calitate;